Ga mee met de bus naar de Floriade!

Op vrijdag 1 juli 2022 organiseren we samen met de afdeling Aalten en de Liemers een busreis naar de Floriade in Almere!

De tuinbouwwereldtentoonstelling die eens in de 10 jaar wordt gehouden is een bezoek zeker waard.

Een paar zinnen die je tegenkomt op de website van de Floriade:

"Maak een reis rond de wereld in één dag! Op de Expo kun je landenpaviljoens bezoeken waar landen hun cultuur, planten, bloemen en lokale innovaties laten zien voor groene steden."

"Loop door de enorme kas en maak een reis door de tuinbouw: van zaadje naar tomaat en van stekje naar plant tot een lekker gerecht op je bord.""

"De nationale deelnemers uit de tuinbouw kunnen niet wachten om je zintuigen te prikkelen tijdens de Expo. Dat doen ze met verse groenten, fruit, mooie bloemen en planten op hun paviljoens."

"Binnen het thema ‘Growing Green Cities’ tonen meer dan 400 nationale en internationale deelnemers hun nieuwste groene uitvindingen, oplossingen en toepassingen. Van hypermoderne zonnedakpannen tot verbazingwekkende verticale geveltuinen en van de beste manieren om tomaten te kweken tot de nieuwste snoeitechnieken. Je kunt het allemaal zien, proeven en ervaren bij Floriade."

Ons reisprogramma zier er als volgt uit:

De bus zal staan op de parkeerplaats van MacDonalds, Ettenseweg1, 7004 GX  Doetinchem.
We vertrekken daar  om 9.00 uur.
Dan rijden naar Zevenaar, Opstapplaats is bij het AC Restaurant (bij de op/afrit van de A12).
Dan is het de bedoeling dat we rond 10.30 uur/10.45 uur aankomen bij het Floriade-terrein.
We vertrekken weer rond 16.00 uur vanaf de Floriade.
Rijden naar Zevenaar om de mensen daar af te zetten en we komen daar tegen 18.00 uur weer in Doetinchem bij de McDonalds

De kosten zijn voor leden € 50,- en niet leden € 55,-.
Dit is bedrag is voor het vervoer met de bus en de entree van de Floriade.
De prijzen zijn nog wel onder voorbehoud van stijging van de benzine/dieselprijzen.

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.

Graag aanmelden en het bedrag overmaken voor 17 juni 2022.
Het IBANnr. is:  NL 72 RABO 0314329684 t.n.v. Groei & Bloei Doetinchem e.o.