Bloemschikcursussen 2020-2021

In oktober hopen we weer te kunnen starten met de bloemschikcursussen!

Onze coördinatoren van de verschillende groepen hebben alles weer geregeld zodat alle groepen in oktober weer kunnen starten.
Er is in de verschillende groepen plaats voor nieuwe cursisten, dus als je mee wilt doen, geef je dan vast op!
Neem contact op met de desbtreffende coordinator van de groep van je keuze (zie hieronder) of neem contact op met Janke Kuiper, algeheel bloemschikcoordinator. Zij kunnen je vast verder helpen om nog mee te doen!

We hebben bloemschikgroepen in DIDAM - WEHL - ANGERLO - HENGELO - HUMMELO - ZELHEM - DOETINCHEM - VARSSELDER - TERBORG.

De bloemschikcursussen bestaan uit 8, 9 of 10 lessen in het seizoen, normaal van september t/m mei of juni, maar dit seizoen begint als het kan i.v.m. de corona-maatregelen in oktober, hopen we. De meeste groepen hebben eenmaal per maand les, er zijn ook groepen die eenmaal in de drie tot vier weken een les hebben.

De kosten zijn voor leden van Groei & Bloei € 70,- en voor niet-leden zijn de kosten € 95,- op basis van 10 lessen.
Sommige groepen hebben 9 of 8 lessen in een seizoen, uiteraard zijn de kosten dan evenredig. Hieronder vind je informatie over onze groepen en wie daar de coördinator is.
Je kiest dan de plaats waar je voorkeur naar uit gaat en dan neem je contact op met de desbetreffende coördinator.

Als je eerst nog meer informatie wilt hebben kun je ook contact opnemen met Janke Kuiper, onze algehele bloemschikcoördinator, mailadres jankekuiper@planet.nl of telefoon/app 06-51679170

Je zorgt zelf voor de materialen die nodig zijn voor het bloemstuk dat wordt gemaakt, wij zorgen wel voor klein materiaal zoals draad, clinq en prikkers. Onze docenten hebben veelal vakdiploma's en zijn ook vaak werkzaam of werkzaam geweest in de bloemenbranche.

We hebben voor de verschillende groepen coördinatoren (vrijwilligers), die voor onze vereniging de groepen organiseren. Hieronder kun je zien bij welke coördinator je moet zijn voor de groep van je keuze.

PlaatsCoördinatorTelefoonnummerE-mail
Doetinchem 5 groepenJanke Kuiper06-51679170

Angerlo 1 groepLenie Tiecken0313-471758
g.tiecken4(at)kpnplanet.nl