Bloemschikcursussen 2021-2022 in november van start!

We gaan weer beginnen met de bloemschikcursussen, in oktober zetten we de organisatie weer op poten en we starten weer in november!

In maart 2020 heeft de pandemie ook Nederland bereikt en moesten we halverwege de maand maart alle bloemschikcursussen annuleren.
Eerst denk je nog dat we dan snel weer verder kunnen, dan denk je als het in de zomer van 2020 goed gaat dat je in september of oktober weer kunt beginnen..........
Allemaal veel te optimistich gebleken!

Maar nu gaan we weer van start, we leggen weer contact met de locaties om data af te spreken, de docenten en de coordinatoren zijn er al druk mee bezig.Het is weer een klus om alle 15 groepen op te starten.

Er is ook plek voor nieuwe cursisten in de groepen, dus meld je aan!

Hieronder lees je hoe het werkt

We hopen dat jullie er ook allemaal weer zin in hebben.

Tot gauw!

Janke Kuiper, bloemschikcoordinator

We hebben bloemschikgroepen in DIDAM - WEHL - ANGERLO - HENGELO - HUMMELO - ZELHEM - DOETINCHEM - VARSSELDER - TERBORG.

De bloemschikcursussen bestaan voor dit seizoen uit zo'n 8 lessen omdat we nu in november beginnen en normaal is gaan we in september van start..

De meeste groepen hebben eenmaal per maand les, er zijn ook groepen die eenmaal in de drie tot vier weken een les hebben.

De kosten zijn voor leden van Groei & Bloei € 56,- en voor niet-leden zijn de kosten € 76,- voor 8 lessen.
Hieronder vind je informatie over onze groepen en wie daar de coördinator is.
Je kiest de plaats waar je voorkeur naar uit gaat en dan neem je contact op met de desbetreffende coördinator.

Als je eerst nog meer informatie wilt hebben kun je ook contact opnemen met Janke Kuiper, onze algehele bloemschikcoördinator, mailadres jankekuiper@planet.nl of telefoon/app 06-51679170

Je zorgt zelf voor de materialen die nodig zijn voor het bloemstuk dat wordt gemaakt, wij zorgen wel voor klein materiaal zoals draad, clinq en prikkers. Onze docenten hebben veelal vakdiploma's en zijn ook vaak werkzaam of werkzaam geweest in de bloemenbranche.

We hebben voor de verschillende groepen coördinatoren (vrijwilligers), die voor onze vereniging de groepen organiseren. Hieronder kun je zien bij welke coördinator je moet zijn voor de groep van je keuze.

PlaatsCoördinatorTelefoonnummerE-mail
Doetinchem 5 groepenJanke Kuiper06-51679170

Angerlo 1 groepLenie Tiecken0313-471758
g.tiecken4(at)kpnplanet.nl