Beste leden,

Wij, het bestuur van Groei & Bloei Doetinchem e.o., organiseren allerlei activiteiten het jaar door. Excursies naar tuinen en evenementen, bloemschikcursussen, lezingen en verschillende cursussen over werkzaamheden in de tuin! Graag willen we van jullie, onze leden, weten hoe jullie daarover denken.

Missen jullie bepaalde onderwerpen voor lezingen die je graag ook aan de orde ziet komen? Willen jullie graag andere cursussen die georganiseerd zouden moeten worden? Hebben jullie andere wensen of ideeen. Kortom, we willen graag weten hoe onze leden denken over onze activiteiten en dergelijke........

Om te weten hoe jullie erover denken hebben we een vragenlijst samengesteld en vragen we jullie om even een paar minuten tijd te nemen om onze enquete in te vullen.
Dit is alleen voor leden van  Groei & Bloei afdeling Doetinchem e.o.,

Willen jullie onderstaande vragen voor ons beantwoorden?

Je kunt de enquete digitaal invullen door hier te klikken!

We kijken uit naar veel ingevulde enquetes van jullie, onze leden, en bedanken jullie voor de medewerking!

Namens het bestuur, Janke, Cobi, Sijtzes, Hans en Agnes