De parels en trots van kwekerij Bandus in Hummelo

Robbert van Til van kwekerij Bandus verzorgt op 16 maart een bijzondere avond!

HELAAS! i.v.m. het Coronavirus hebben we deze lezing voor 16 maart moeten afgelasten. Het goede nieuws is dat de lezing is verschoven naar maandag 16 november 2020!

Hij vertelt over zijn kwekerij, over zijn passie voor bamboe, over zijn reuzenwaterlelies en Lotus!

Als enige kwekerij in Noordwest-Europa biedt kwekerij Bandus alle soorten reuzenwaterlelies aan.
In de lente en zomer zijn deze bijzondere planten te bezichtigen in hun kas.
Hij vertelt hoe hij is begonnen met het kweken van de reuzenwaterlelies en Lotus en hoe het hem is gelukt om deze te kunnen houden en kweken.
Daarnaast richt de kwekerij zich ook op het kweken van vleesetende planten, eucalyptus en andere winterharde exotische planten.

Tevens heeft de kwekerij de zadenwinkel van der Plancke en zal hij ook zaden mee nemen.
Leuk voor in de pauze of na afsluiting voor iedereen om in te neuzen.

In het groeiseizoen zijn de mooiste lotusbloemen te bewonderen in hun kassen. Ze bieden kleine lotusplanten die geschikt zijn voor bloempotten en bakken tot grote voor in een mooie natuurvijver.
Het beloofd een bijzondere avond over bijzondere planten te worden!

Maandag 16 november 2020
Zalencentrum De Kruisberg, Kruisbergseweg 172 in Doetinchem
De toegang is voor leden gratis
Niet leden betalen € 5,