Rabobank Clubkas Campagne 2019

Groei & Bloei Doetinchem e.o. doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne 2019 van Rabobank Graafschap!

Bij de Rabobank Clubkas Campagne brengen leden van de Rabobank stemmen uit op hun favoriete vereniging of stichting (clubs). Hoe meer stemmen de clubs krijgen, hoe groter de financiƫle bijdrage is die ze ontvangen. Met de bijdrage kunnen clubs activiteiten realiseren die de leefbaarheid in De Achterhoek ten goede komen.

Wij hebben ons daarvoor aangemeld, en zijn toegelaten om mee te doen, met ons doel:

de gemeenten binnen het werkgebied van onze afdeling te benaderen om in deze gemeenten de "Operatie Steenbreek" te introduceren, met als doel de verbetering van de leefbaarheid in de dorpen en steden. Dit kan o.a. door de bestrating en tegels te vervangen door groen.

In de periode 5 t/m 19 september kunt u, als u lid bent van de Rabobank, op onze vereniging stemmen.

Bent u lid van de Rabobank dan ontvangt u bij de start van de stemperiode per post een unieke code waarmee u kunt stemmen. Of kijk op www.rabobank.nl/graafschap

Ieder lid van de bank ontvangt vijf stemmen waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Ook kunt u in uw eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van de Rabobank Graafschap en vragen of zij op jouw vereniging willen stemmen.

Wij hopen dat u ons doel wilt steunen zodat we straks het motto: "Tegeltje eruit plantje erin" bij de gemeentes onder de aandacht kunnen brengen!

Uw stem is geld waard!

Het bestuur Groei & Bloei Doetinchem e.o.