Kerstworkshop 2018 bij "de Eglantier"

Voor het eerst dit jaar organiseren we zelf geen kerstworkshop meer, zoals u wellicht weet.

We hebben samen met Jolanda van Helvoirt samenwerking gevonden om onze kerstworkshop bij haar te organiseren.

U kunt u aanmelden voor de kerstworkshop bij Jolanda, die plaats vindt op vrijdagmiddag 21 december of zaterdagmorgen 22 december 2018.

U kunt kiezen uit drie bloemstukken en de kosten zijn € 35,- voor leden van Groei & Bloei en € 39,- voor niet leden.
Dit is inclusief koffie/thee, taart, bonbon, gluhwein/sapje en een hapje.
En dat alles bij een gezellig haardvuur met sfeervolle kerstmuziek!
De foto's van de drie bloemstukken waar u uit kunt kiezen staan rechts hiernaast afgebeeld!

De eerste is een langwerpig tafelstuk: kerststuk 1
De ondergrond is een ijzeren pin met een stuk kurkeikschors uit Portugal.

De tweede is een klassieke biedermeier op voet:  kerststuk 2
De ondergrond is een glazen taartplateau.

De derde is een versierd kerstboompje:  kerststuk 3
De ondergrond is een ijzeren pin met 3 stukken kurkeikschors uit Portugal

Alle kerststukken kunt u in rood of zilver of goud maken. Dus ook bijvoorbeeld een wit kerstboompje of een rode biedermeier op voet of een rood tafelstuk. Dat mag u zelf kiezen maar de kleur hoeft u niet vooraf op te geven.

Verder hebt u de keus of u het met een lichtsnoer, een kaars of met theelichthouders wilt maken.

Locatie: workshopatelier/bloembinderij "de Eglantier", Grindstraat 7, 7031 JJ Wehl
datum: vrijdagmiddag 21 december 2018 van 14.00 tot 16.00/16.30 uur of zaterdagochtend 22 december 2018 van 10.00 tot 12.00/12.30 uur
Zelf wel graag een schaar, mesje en snoeischaar meenemen!

Aanmelden Opens internal link in current windowkan digitaal

Of bij Janke Kuiper, mail: jankekuiper@planet.nl of via tel. 06-51679170

Bij aanmelden uw naam, telefoonnummer en of u lid bent met lidnummer, vermelden.
En ook voor welk bloemstuk u kiest en op welke datum u wilt meedoen, dus op vrijdagmiddag 21 december of zaterdagmorgen 22 december.

Na aanmelden graag meteen de kosten van de workshop overmaken op onderstaand rekeningnummer!
Voor leden van Groei & Bloei is het € 35,- en voor niet leden € 39,-

Uw aanmelding is definitief als de betaling binnen is op NL 64 RABO 0315 099 232 t.n.v. Bloembinderij "De Eglantier" in Wehl
Bij de betaling vermelden dat het van Groei & Bloei is en uw naam of namen en de datum van de workshop!

kerststuk 1: langwerpig tafelstuk
kerststuk 2: biedermeier op voet