Activiteiten & Actueel

Lentefair 2017 in Zelhem (Velswijk)


Op maandag 17 april (2e paasdag) hebben we de jaarlijkse Lentefair gehouden.

Het erf van Wijngaard "Um d'n olden Smid" in Zelhem (Velswijk) was door Jan Jansen en Alma ten Bruin weer helemaal ingericht met marktkramen en bijna vijftig standhouders, waaronder Groei & Bloei Doetinchem en omstreken, hebben hun stand ingericht voor de bezoekers.

Het weer was met een wolk en een zon, maar wel fris!! En 's middags hebben we een paar keer een klein buitje gehad. Maar over bezoek mag de fair en ook onze stands niet klagen, veel mensen hebben onze beide stands bezocht. Er zijn zo'n 1600 bezoekers geteld op de fair.

Ook onze leden, Marietje Wenting, Dea Woonink en Henna Klein Wentink hadden weer veel gezaaid en gestekt, voorafgaand aan de lentefair! Hun hele kraam stond weer vol met plantjes die je voor niet mee mocht nemen.
Ze hadden zoals elk jaar een pot staan waar men een vrije gift voor "Bergh in het zadel" (KWF) kon geven.
Veel mensen gaven in ruil voor wat plantjes een vrije gift en daardoor hebben ze € 347,45 opgehaald voor het goede doel!
Geweldige opbrengst en dames, heel hartelijk bedankt voor jullie geweldige inbreng en al het werk wat jullie hebben gehad! Ook waren er nog plantjes die door ons lid Hans Tesson opgekweekt waren! Ook Hans bedankt voor de plantjes!

En we hadden een prijsvraag, een vaas met walnoten tussen de paaseitjes, en hoeveel walnoten zitten er in de vaas?? het waren er 133..... precies geraden door de heer en mevrouw Fischer uit Braamt! (zie de foto hiernaast!)

Kortom, het was een zeer geslaagde dag!
Ook veel dank weer aan de prima organisatie van Jan Jansen en Alma ten Bruin van de Wijngaard!

Foto's van de lentefair 2017 vind u in onsOpens internal link in current window foto-album op deze website!