Welkom nieuwe leden!

Altijd weer fijn om nieuwe leden te mogen begroeten!
We hebben de volgende nieuwe leden mogen inschrijven: de heer J. Fonteijn uit Didam, mevrouw J. Buyl uit Keijenborg, mevrouw M. Marx uit Doetinchem, de heer J.G. Maneschijn uit Doetinchem, A.M. Wolters uit Doetinchem, de heer B.B. Zaalmink uit Gaanderen, mevrouw A. Stap uit Doetinchem, mevrouw M. Beijer uit Doetinchem, mevrouw M.J. T. Hulzink uit Didam, mevrouw T.C.B. M. Wanders uit Didam, mevrouw T.C. L. van Hoof uit Halle, mevrouw J.C.M. Rusch-Vonk uit Kilder en de heer K. Hamming uit Halle.

Naast het prachtige blad "Groei & Bloei" ontvangt u ons ledenblad "Natuurlijk Nieuws".
Daarin vindt u veel informatie over de activiteiten die we organiseren.
Ook sturen we eenmaal per maand aan alle leden waarvan wij het mailadres hebben de Nieuwsbrief met daarin alle activiteiten die binnenkort op het programma staan.
Wilt u zich ook op onze nieuwsbrief abonneren kijk dan op onze website www. doetinchem.groei.nl en meldt u aan. We kijken er naar uit u te ontmoeten op een van onze activiteiten in de komende tijd!

herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876