Help ons met het vinden van een nieuwe voorzitter...

Nog altijd zijn wij, afdeling Doetinchem e.o. van Groei en Bloei, zoekende naar een voorzitter.

Janke Kuiper heeft 't als voorzitter van ons bestuur erg lang volgehouden, maar een keer was 't voor haar ook: einde oefening.
Een opvolger is er nog niet gevonden.
De bestuursleden trekken gezamenlijk de kar, maar het standpunt blijft natuurlijk overeind: behalve een secretaris en penningmeester behoort er ook een voorzitter te zijn.
Zo gebeurt dat in elke denkbare club in ons land.

Nogmaals dus deze oproep: beste leden van  onze afdeling van Groei en Bloei, de zoektocht werpt nog altijd geen resultaten af.
Is deze leuke job, te midden van mensen die u met raad en daad terzijde zullen staan, iets voor U ? Of weet u iemand die wel geschikt zou zijn...... Meldt U zich dan.

We staan om u te springen! Even een telefoontje naar een van onze bestuursleden is genoeg voor aanmelding of voor meer informatie.