Ons bestuur zoekt medewerk(st)ers..........

Het bestuur van onze vereniging heeft dringend mensen nodig die kunnen helpen bij de organisatie van diverse activiteiten.

Zoals: helpen bij onze aanwezigheid op de tuinbeurs in Doetinchem. Wij willen daar volgend jaar met een stand aanwezig zijn en daarvoor hebben wij vrijwilligers nodig.
Ook zoeken we bloemschiksters die willen bloemschikken in de stand op de tuinbeurs.
De tuinbeurs zal begin maart 2019worden gehouden.

Naast dit alles zoekt het huidige bestuur nog steeds een nieuwe voorzitter en ook worden nieuwe bestuursleden gezocht. Er valt namelijk veel te doen binnen onze vereniging.
We zoeken ook mensen die plaats willen nemen in een commissie, zoals voor de organisatie van het open tuinenweekend, of een algehele coördinator bloemschikken, die de coördinatoren van de verschillende cursus-groepen ondersteunt.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u mailen naar info@doetinchem.groei.nl of bellen met onze secretaris Agnes Heilijgers, tel.0314-340304 of met een van de andere bestuursleden.

Wij hopen op een reactie van u!!

Volkstuin: verrassingen
Volkstuin: het gewas bij de buren…….