Jaarvergadering afdeling Doetinchem en omstreken

Op maandagavond 19 februari  hebben we de jaarvergadering gehouden van Groei en Bloei Doetinchem en omstreken.

Op de agenda stonden natuurlijk zaken als hoe het sociaal en financieel allemaal gegaan was vorig jaar, het jaar 2017.

Wat betreft het sociale vlak kunnen we als vereniging best tevreden zijn, we hebben een redelijk aantal bezoekers op de lezingen, gezellige workshops die aardig goed bezocht zijn, een 16-tal bloemschikgroepen in en rondom Doetinchem, een mooie samenwerking met tuincentrum Bloemendaal die zich uit in een snoeicursus en een vermeerderingscursus van vaste planten, een hele gezellige tuinexcursie in augustus, deelgenomen aan een drukbezochte lentefair in april en een goed bezocht open tuinenweekend in juli.

Op het financiƫle vlak zag het er ook al beter uit uit als het voorgaande jaar, al moet er ook in dit jaar natuurlijk weer goed opgelet worden waar het geld aan wordt uitgegeven.

De kascommissie heeft de kascontrole bij onze penningmeester goed uitgevoerd en hebben de penningmeester op de jaarvergadering decharge verleend.

Ook hadden we natuurlijk weer een aantal jubilarissen die 25 of 40 jaar lid zijn van onze vereniging, Groei & Bloei Doetinchem en omstreken. Alle jubilarissen hadden een aantal dagen voor de jaarvergadering al een prachtig boeket bloemen met de felicitaties ontvangen, en daarbij werden ze natuurlijk uitgenodigd om de jaarvergadering bij te wonen.
Het bestuur was blij dat een aantal van hen op de vergadering aanwezig konden zijn en die zijn natuurlijk door Marten Rooseboom even op de foto gezet. (hiernaast ziet u de foto van de jubilarissen)

En omdat Marten er toch was met zijn fototoestel hebben we meteen even een nieuwe foto van de bestuursleden gemaakt. (ook hiernaast te zien)

Verder waren er die avond twee bestuursleden aftredend, te weten Agnes Heilijgers, de secretaris, en Janke Kuiper.
Het is heel fijn dat Agnes zich weer voor een termijn van 4 jaar beschikbaar heeft gesteld en dus herkiesbaar was.
Janke heeft er al heel wat jaren (16) in het bestuur op zitten en heeft besloten om zich nog voor 2 jaar herkiesbaar te stellen. Dan heeft de vereniging 2 jaar de tijd om te kijken wie de taken van Janke kan overnemen.
Dus behalve dat het bestuur nog steeds op zoek is naar een voorzitter is men ook op zoek naar nieuwe bestuursleden en mensen die buiten het bestuur zich willen inzetten om bepaalde activiteiten te organiseren.

Mocht u dit lezen en het spreekt u aan of u wilt meer informatie hierover, bel of mail met een van onze bestuursleden. Agnes (info(at)doetinchem.groei.nl of tel.0314-340304), Janke (jankekuiper(at)planet.nl of tel.06-516 79 170), Cobi (cobiroosenboom(at)upcmail.nl of tel. 0316-342852

Met veel dank voor de aanwezige leden hebben we de vergadering afgesloten en hebben daarna nog een poosje gezellig met alle aanwezigen onder het genot van een drankje na gepraat. En dat was weer heel gezellig!!

meer
de aanwezige jubilarissen op de jaarvergadering, zittend mevrouw Jansen, staand van links naar rechts mevrouw Schoot en mevrouw en de heer Luimes
Het bestuur bestaande uit (van links naar rechts), achteraan: Sijtzes van der Meer, Agnes Heilijgers, Nel van Koeveringe en Anneke Weggen,
vooraan: Gerrie Aalderink, Cobi Roosenboom en Janke Kuiper.
herinrichting tuin achter
Hill Station Cameron - Blik op de Tuin no. 867