Activiteiten & Actueel

Op dinsdag 26 september jl. hebben Gerrie Aaldering en ondergetekende namens het bestuur van Groei en Bloei afd. Doetinchem e.o., Hans Maandag tijdens de crematieplechtigheid de laatste eer bewezen.

Hans is jaren lang bestuurslid geweest, heeft ook jaren het vice-voorzitterschap op zich genomen en heeft in 2006 afscheid genomen als bestuurslid. Wij blijven hem herinneren als een vrolijke, geestige man, altijd in voor een geintje. Voor zijn beroep reisde hij de hele wereld over, een geboren reiziger. Dat kwam goed uit. Logisch, dat hij reizen in zijn “portefeuille” op zich nam. Het organiseren van reizen is een grote klus en het bestuur is hem daarvoor zeer dankbaar. Hij heeft zich op vele meerdaagse- en eendaagse reizen opgeworpen als reisleider. Ik herinner mij de reizen naar Duitsland direct na de “Wende”( Berlijn, Dresden, tuinen) en België (o.a. Zeebrugge). Eindeloos kon Hans vertellen over zijn vele reizen over de wereld ( Wel met de K.L.M.! Dat was een goede maatschappij .)

Bij zijn afscheid in 2006 heeft Hans het ereteken van de K.M.T.P., de zilveren insigne met robijn en oorkonde, ontvangen voor de grote verdiensten voor Groei & Bloei.

Op bijna 86 jarige leeftijd heeft Hans zijn ziel teruggegeven aan zijn Schepper. Het bestuur wenst zijn vrouw Annie, maar ook zijn kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte.

H.T.