Bloemschikken in en rondom Doetinchem!

Bloemschikken blijft leuk!

Onze bloemschikcursussen zijn in september weer van start gegaan en het blijft leuk!
Dat blijkt wel weer uit de vele aanmeldingen van de mensen die al jaren meedoen, sommige dames doen al heel lang mee!

We hebben 15 groepen in en rondom Doetinchem, rondom is o.a. in Wehl, Varsselder, Didam, Terborg, Hummelo/Hoog Keppel, Hengelo, Zelhem en Angerlo!

Een van die groepen is in Angerlo, veel dames doen ook daar al heel veel jaren mee.
Coördinator Lenie Tiecken zorgt dat daar alles op rolletjes loopt en zo'n 15 dames maken daar onder de deskundige leiding van Jolanda van Helvoirt prachtige bloemstukken.

Jolanda heeft van de 1e les op 13 september foto's gemaakt van de mooie nazomertaarten die met veel enthousiasme en creativiteit door de cursisten zijn gemaakt.
Thuis waren al wel de nodige voorbereidingen getroffen en tijdens de les begint dan het echte bloemschikken waarbij technische bloemschikproblemen altijd weer worden opgelost.
Stuk voor stuk waren het prachtige taarten geworden, alleen de slagroom ontbrak nog, grapte Jolanda!
De opdracht voor de volgende les is ook alweer bekend, dat wordt een hoog stuk dat aan alle kanten te bekijken is, en pittige uitdaging, maar alles wordt goed uitgelegd en deskundig begeleid door Jolanda.
Het zijn hele fijne avonden, zegt Jolanda, met nog lang nagenieten van je eigen creatie in huis!
Angerlo is een van de 15 groepen die we in en rondom Doetinchem hebben.

Verschillende groepen zitten vol, zoals Angerlo, Hengelo, Wehl, de middaggroep in Doetinchem en Hummelo/ Hoog Keppel.

Maar er is nog op verschillende cursussen plaats voor nieuwe cursisten, zoals in Doetinchem (avondgroepen), Didam, Terborg en Zelhem,  dus als u mee wilt doen, dat kan zeker nog.
Neem contact op met Janke Kuiper, onze bloemschikcoördinator, mailadres jankekuiper@planet.nl of bel 06-51679170
Of neem contact op met de coördinator van de groep van uw keuze (kijk hieronder) om te kijken of u nog mee kunt doen.

De cursussen lopen van september t/m mei/juni en bestaat meestal uit 10 lessen.
Een paar groepen hebben 9 lessen in het seizoen en de dinsdagmiddaggroep in Doetinchem heeft 8 lessen. Uiteraard zijn de kosten ook lager bij minder lessen.

En als u later mee gaat doen betaald u uiteraard voor het nog te volgen aantal lessen in dit seizoen.

De kosten voor onze bloemschikcursus is voor leden € 70,- en voor niet-leden € 95,- op basis van 10 lessen.

U zorgt zelf voor de materialen die nodig zijn voor het bloemstuk dat wordt gemaakt, wij zorgen wel voor klein materiaal zoals draad, clinq en prikkers. Onze docenten hebben veelal vakdiploma's en zijn ook vaak werkzaam of werkzaam geweest in de bloemenbranche.

We hebben voor de verschillende groepen coördinatoren (vrijwilligers), die voor onze vereniging de groepen organiseren. Hieronder kunt u zien bij welke coördinator u moet zijn voor de groep van uw keuze.

PlaatsCoördinatorTelefoonnummerE-mail

Gerrie Aalderink0314-330825

info(at)doetinchem.groei.nl

Terborg 1 groepGerrie Aalderink0314-330825info(at)doetinchem.groei.nl