Bloemschikken in en rondom Doetinchem!

Het is weer bijna september en dan starten weer onze bloemschikcursussen!

Na een warme en droge zomer hebben veel mensen weer zin om in september weer te beginnen met bloemschikken.In de 19 groepen die onze vereniging organiseert in en rondom Doetinchem is plaats voor nieuwe cursisten.

Eenmaal per maand een avond bloemschikken o.l.v een ervaren docent(e)........
Dat kan als u zich opgeeft voor een van onze bloemschikgroepen die wij in en rondom Doetinchem organiseren.

Op maandagavond kunt u meedoen in Didam!
Op dinsdagavond kunt u meedoen in Terborg, Zelhem, Hummelo of in Doetinchem!
Op woensdagavond is de cursus in Wehl en in Hengelo!
En op donderdagavond is een bloemschikcursus in Zelhem, Varsselder en Angerlo!

En niet te vergeten op de dinsdagmiddag hebben we ook nog een hele gezellige bloemschikgroep in Doetinchem!

Geef u snel op voor een van deze groepen en u komt ook eenmaal per maand thuis met een prachtig zelfgemaakt bloemstuk.

De cursus loopt van september t/m mei/juni en bestaat meestal uit 10 lessen.
Een paar groepen hebben 9 lessen in het seizoen en de dinsdagmiddaggroep in Doetinchem heeft 8 lessen. Uiteraard zijn de kosten ook lager bij minder lessen.

De kosten voor onze bloemschikcursus is voor leden € 70,- en voor niet-leden € 95,- op basis van 10 lessen.

U zorgt zelf voor de materialen die nodig zijn voor het bloemstuk dat wordt gemaakt, wij zorgen wel voor klein materiaal zoals draad, clinq en prikkers. Onze docenten hebben veelal vakdiploma's en zijn ook vaak werkzaam of werkzaam geweest in de bloemenbranche.

We hebben voor de verschillende groepen coördinatoren (vrijwilligers), die voor onze vereniging de groepen organiseren. Hieronder kunt u zien bij welke coördinator u moet zijn voor de groep van uw keuze.

PlaatsCoördinatorTelefoonnummerE-mail
Doetinchem 6 groepenWilly Eelderink0315-325755
willy.eelderink(at)xs4all.nl

Angerlo 1 groepLenie Tiecken0313-471758