Doetinchem
bekijk online
Nieuwsbrief

Een reis om de (planten)wereld in 90 minuten...

Harry Jans neemt je mee op een reis rond de wereld op zoek naar bijzondere planten die voorkomen op de verschillende gebergten of met een uitzonderlijke groeiwijze. We komen op deze reis bijzondere, bizarre en kleurige planten tegen.

Ga je ook mee op deze virtuele "reis rond de wereld"

Maandagavond 11 november 2019
Zalencentrum De Kruisberg, Kruisbergseweg 172 in Doetinchem
Aanvang 20.00 uur
Toegang voor leden gratis, voor niet leden € 5,-

klik hier voor meer informatie......

Een bestuur van drie vrouwen en een man.....

Je begrijpt het wel, dat is natuurlijk te weinig!

I.v.m. onder andere gezondheidsredenen zijn m.i.v. heden 3 bestuursleden gestopt als bestuurlid van onze afdeling, Groei & Bloei Doetinchem e.o.

Wij vragen je even niet weg te klikken maar deze dringende oproep te lezen!
Wie wil er met ons meedoen in het bestuur? Eenmaal per maand vergaderen en zoveel mogelijk helpen met de organisatie van de verschillende activiteiten en daarbij aanwezig zijn.
En mocht je denken, dat kost heel veel tijd....... Dat valt nog best mee! En natuurlijk, hoe meer handen, zoveel minder tijd per persoon!

Ook zoeken we mensen die misschien niet in het bestuur willen, maar eenmaal per jaar een bepaalde activiteit willen organiseren, bijvoorbeeld het open tuinenweekend van volgend jaar. Dat gaat met een bestuur van vier personen echt niet lukken.

En we zoeken dames die een bloemschikgroep willen coordineren, oa. zoeken we een coördinator voor de middaggroep in Doetinchem, voor de groep in Hengelo, voor de groep in Hoog Keppel en voor de groep in Terborg.

Ons verzoek, lees even de volgende informatie, door hier te klikken...........

En natuurlijk hopen we van je te horen!

Meedoen bij een bloemschikcursus kan nog......

De bloemschikcursussen zijn al in september begonnen, maar zo hier en daar is nog plaats voor een paar nieuwe cursisten!

Instappen kan zeker nog wel, dan kun je voor de kerst nog meedoen!

Voor meer informatie, klik hier.......