9 oktober 2021 plantjes en zaadjes ruilen!

Op zaterdag 9 oktober organiseren we een plantjes- en zaadjes-ruilmiddag.

Van 14.00 tot 16.30 uur kunnen de leden die zelf gezaaid of gestekt heeft of zaad van planten heeft verzameld terecht op de ruilmiddag.
Je brengt je gestekte, gezaaide plantjes en gewonnen zaad mee, wat je maar hebt.
We zetten het op de oprit van Jopie en Anne Pera en dan kan iedereen bewonderen wat er is meegebracht.

We beginnen met ruilen als iedereen er is. zodat ook iedereen weer met wat leuks naar huis gaat.

En ook kunnen leden die zelf niet zozeer wat te ruilen hebben, maar wel interesse hebben, komen kijken of er iets van hun gading bij is.
Dan misschien tegen een kleine vergoeding.
Het is leuk om er een gezellig moment van te maken en eens even bij te praten met elkaar. Een aantal mensen nemen een thermoskan met koffie of thee mee en mogelijk hebben ze iets lekkers erbij.
Leden die ook graag wat meenenem voor de inwendige mens, altijd goed!

Dus kom ook op zaterdag 9 oktober 2021.

De locatie is bij Jopie en Anne Pera, Doetinchemseweg 71a in Zelhem.

Wel graag even aanmelden bij Janke Kuiper als je wilt komen.
Dan houden we plek voor je vrij.

Het mailadres is jankekuiper@planet.nl en telefoonnummer is 06-51679170